דף הבית >> בשר ועוף >> אוסובוקו
 
אוסובקו
 

קל ופשוט. כל ההכנה בסיר לחץ

לסגור את נתחי האוסובוקו במעט שמן עד השחמה ולהוציא לצלחת

לטגן בצל גדול להזהבה בשמן שסגרנו את האוסובוקו

להוסיף

ראש שיני שום מעוכות (מכה על השן וזהו)
נתחי האוסובוקו
מלח
פלפל שחור
מים ¾ גובה מהאוסובוקו

לבשל שעה וחצי בסיר לחץ אחרי הרתיחה.

מעדן!

* לי היו 2 נתחים במשקל ק"ג וחצי כמובן שאפשר איזה כמות שרוצים.

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים