דף הבית >> מרקים >> בורשט
 
בורשט
 

המצרכים

ק"ג בשר עם עצם (אסדו)
2 סלקים חתוכים לשמניות
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

מרתיחים את הבשר במים ומסננים
מכניסים לסיר לחץ את הבשר והסלקים ומתבלים
סוגרים את הסיר ומבשלים שעה.

בינתיים

מטגנים בצל גדול קצוץ להזהבה
מוסיפים 3 סלקים מגורדים ו- 2 גזרים מגורדים וממשיכים לטגן כ- 5 דקות.

לאחר שעה של בישול הבשר משחררים את הלחץ בסיר פותחים ומוסיפים את זה לסיר.

מוסיפים גם

רסק עגבניות קטן (100 גרם)
1 כף סוכר
מיץ לימון לפי הטעם
3-4 עלי דפנה
3-4 גרגרי פלפל אנגלי
½ כרוב בינוני פרוס לרצועות ברוחב כ- ½ ס"מ
2-3 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
5 גבעולי סלרי קצוצים עם העלים
מים כ- 2/3 מגובה הסיר


ממשיכים לבשל עוד כ- 40 דקות עד שמוכן בסיר פתוח. טועמים ומתקנים תיבול.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים