1 בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן
3 סלקים גדולים מבושלים מגוררים במגרדת גסה (אפשר
להשתמש בסלקים בוואקום)
½ כרוב גדול חתוך לרצועות של כ- ½ ס"מ
4 גבעולי סלרי קצוצים כולל העלים
1 בקבוק בורשט (חמיצה)
כליטר מים
2 כפות אבקת מרק עוף
כף סוכר (אפשר יותר או פחות לפי הטעם)
½ כפית מלח לימון או לימון סחוט לפי הטעם
פלפל שחור
מלח
3 עלי דפנה
4 גרגרי פלפל אנגלי
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן להזהבה
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כשעה
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
* למי שרוצה טעם בשרי אפשר לטגן קוביות נקניק / קבנוס
ולהוסיף לצלחת בזמן הגשה.