דף הבית >> בשר ועוף >> בצלים ממולאים
 
בצלים ממולאים
 

אופן ההכנה

מבשלים במים 5 בצלים גדולים חתוכים לאורך עד האמצע כעשר דקות
אחרי הרתיחה ומקררים מעט.
מקלפים את הבצלים גלד גלד מניחים מילוי בקצה הגלד ומגלגלים.

המילוי

½ ק"ג בשר בקר/עגל טחון
2 בצלים מגוררים גס
1 כוס אורז
1/3 כוס שמן
¼ צרור פטרוזיליה קצוצה
100 גרם רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
קורט קינמון (לא חובה)

מערבבים הכל יחד

הכנת הרוטב לבישול

מטגנים בסיר רחב בצל גדול קצוץ עד שקיפות מוסיפים 100 גרם רסק עגבניות,
קורט סוכר, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
מסדרים מעל את הבצלים הממולאים אחד ליד השני ומעל יוצקים מים רותחים עד כיסוי.
מבשלים מכוסה שעה- שעה וחצי עד שרוב הנוזלים נספגים והבצלים מוכנים.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים