דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> בראוניז
 
בראוניז נוטלה / בוטנסקי
 

המצרכים

100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
115 גרם נוטלה/שחר
100 גרם סוכר
2 ביצים
70 גרם קמח
1 כפית תמצית ווניל
¼ כפית מלח

אופן ההכנה

להמיס שוקולד וחמאה.
להוסיף את כל המצרכים למעט הקמח ולערבב היטב
להוסיף את הקמח ולערבב עד שנקלט. לא לערבב יותר מידי

יוצקים לתוך 12 מנז'טים מס' 4 שהונחו בתבנית מאפינס
אופים 15-20 דקות בתנור שחומם ל- 170 מעלות.

* אצלי 17 דקות בול, לא לייבש את הבראוניז.
* ניתן להוסיף תלולית קטנה של חמאת בוטנים על כל אחד (כחצי כפית)

 

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים