דף הבית >> בשר ועוף >> בשר תרד ושעועית
 
בשר תרד ושעועית
 

המצרכים

400 גרם עלי תרד קצוצים
½ ק"ג שעועית לבנה קטנה מושרת
כ- ½ 1 ק"ג בשר (שריר, ראש, שפנדרה)
1 בצל גדול קצוץ מטוגן להשחמה קלה
2 עצמות מח עצם - לא חובה אבל מוסיף המון לטעם
1/3 כוס שמן רגיל לטיגון הבצל והתרד (קנולה/סויה)
5 שיני שום קצוצות
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
1 כפית חוויג' למרק
1 כפית שטוחה פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

בסיר לחץ מטגנים את התרד כמה דקות
עד שהוא מצטמק ומאבד את ניפחו
מוסיפים את שאר החומרים
יוצקים מים לכיסוי + 1 ס"מ מעל
סוגרים את הסיר ומבשלים כ- שעה ורבע אחרי הרתיחה.
טועמים ומתקנים טיבול במידת הצורך.

* אפשר להגיש כמרק / תוספת לקוסקוס / עם לחם טרי לטבילה.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים