דף הבית >> דגים >> גרבדלקס - סלמון כבוש
 
גרבדלקס - סלמון כבוש / גדי
 

הכמויות לקילו וחצי דג נטו. (שני פילטים יפים עם העור)

4 כפות מלח גס
2 כפות סוכר
פלפל שחור גרוס טרי

מערבבים את כל התבלינים ומעסים איתם את בשר
הדג מצד הבטן (האין עור)

1/2 כוס שמיר קצוץ
2 כפות קוניאק
4 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית

מפזרים ומטפטפים מלמעלה את שאר המרכיבים מצמידים
את שני הפילטים בטן אל בטן ועוטפים היטב בניילון נצמד.
אחרי כ- 48 שעות ואפילו פחות אם לא מתאפקים פותחים
מגרדים את השמיר וחותכים באלכסון ודק.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים