2 כוסות מים קרים (השתמשתי במי ברז)
1 כוס מים פושרים
4 כפות סוכר
1 כף מלח
1 שקית אבקת אפייה
1 ק"ג קמח
250גרם מרגרינה ללא מלח מומסת
אופן ההכנה
1. לשים היטב במיקסר את כל החומרים חוץ מהמרגרינה כ- 10 דקות.
2. ממשיכים ללוש ידנית 5-10 דקות נוספות.
3. מחלקים את הבצק ל- 10 כדורים, מעגלים כל כדור ומורחים בשמן קנולה. משאירים למנוחה של שעה לפחות.
4. פותחים כל כדור לצורה של פיתה ומניחים לעוד 15 דקות.
5. פותחים (בידיים) כל כדור לעלה הכי דק שאפשר ומשמנים עם המרגרינה המומסת.
6. סוגרים כל עלה מימין לשמאל ומשמאל לימין לאמצע, ומגלגלים לצורת סיגר.
7. מניחים בתחתית סיר הג'חנון שכבה של פרוסות לחם ועליהן נייר אפייה.
מסדרים שכבה ג'חנונים מניחים מעל נייר אפייה ומסדרים עוד שכבה של ג'חנונים.
מכסים את השכבה העליונה בנייר אפייה נוסף וסוגרים את הסיר.