3 כרעי עוף מחולקים לשניים
קוביות בשר בקר (לא חובה)
4 כוסות אורז שטוף היטב ומסונן
3 עגבניות אדומות מקולפות וחתוכות לקוביות (או מגוררות)
2 בצלים
3 כפות רסק עגבניות
4 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
תבלין בהרט (לא חובה)
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומאדים בשמן עד הזהבה, מוסיפים את חלקי העוף והבשר
ומאדים 10 דקות, מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומאדים עוד 10 דקות
מוסיפים את המים, רסק העגבניות והתבלינים ומביאים לרתיחה.
בשלב זה מוסיפים את האורז ומבשלים על אש קטנה עד לבישול האורז.
מעבירים לתנור שחומם ל- 100 מעלות עד לארוחת הצהרים למחרת (כמו חמין).