דף הבית >> בשר ועוף >> כרוב ממולא
 
כרוב ממולא
 

אופן ההכנה

מקפיאים כרוב ל- 3 ימים, לפני ההכנה מפשירים על השיש זה לוקח כמה שעות
(אני הוצאתי בלילה להפשרה והכנתי בבוקר) ומפרידים לעלים עלים.

מילוי

1 כוס אורז
½ ק"ג בשר בקר טחון
¼ כוס שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים דק או מגוררים על פומפייה גסה
7-6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים (לא חייב)
100 גרם רסק עגבניות
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

בסיר רחב מטגנים ב- ¼ כוס שמן בצל אחד גדול קצוץ עד להזהבה קלה,
מוסיפים קופסת כרוב כבוש מסוננת וכף גדושה סוכר (אפשר יותר), מטגנים קצת יחד.
מוסיפים 100 גרם רסק עגבניות ומתבלים בפלפל שחור ומלח.

מניחים מילוי בקצה עלה הכרוב מגלגלים גלגול אחד מקפלים את הצדדים כלפי פנים
וממשיכים לגלגל עד הסוף, כך ממלאים את כל העלים ומסדרים בצפיפות בסיר כאשר
התפר כלפי מטה.
ממלאים מים עד כיסוי, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי, טועמים ומתקנים תיבול.
לבדוק מידי פעם שהמים לא נספגו לגמרי, במידה ונספגו להוסיף מעט מים רותחים.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים