דף הבית >> בשר ועוף >> לביבות בורגול עם בשר בטעם קובה
 
לביבות בורגול עם בשר בטעם קובה
 

המצרכים

300 גרם בורגול דק מושרה 15 דקות ומסונן
2 ביצים גדולות
½ ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
צרור פטרוזיליה קצוצה (שקית של סופר)
1 כף בהרט
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה


לערבב את כל המצרכים לעיסה אחידה ליצור בידיים לביבות שטוחות
ולטגן בשמן לא עמוק כ- 2 מ"מ גובה.


*
ממליצה בחום על הבהרט של תבליני פרג השתמשתי בהרבה סוגים שלהם הכי לטעמי.

 


 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים