9 עלי לזניה (3 לכל קומה)
שקית לקט ירקות (800 גרם-ק"ג)
50 גרם פרמזן מגורר
לרוטב
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
שקית מרק פטריות נמס בכוס
250 גרם גבינה צהובה עמק מגורדת
מלח
פלפל שחור גרוס
מערבבים הכל יחד
אופן ההכנה
מניחים בתבנית בגודל 20*30 +-
3 עלי לזניה *
מעל מפזרים 1/3 שקית לקט ירקות
מעל לקט הירקות 1/3 מכמות הרוטב
חוזרים בסדר הזה 3 פעמיים
השכבה האחרונה מסתיימת ברוטב
מעל מפזרים 50 גרם פרמזן מגורר
מכסים את התבנית בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות
ל- 30 דקות. מורידים את ניר הכסף וממשיכים לאפות עוד כ- 30 דקות להשחמה.