100 גרם גבינה צהובה
250 גרם גבינה לבנה רכה
1 כפית מלח (אני שמה קצת יותר-אוהבת מלוח)
½ 1 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
100 גרם מרגרינה רכה (ניתן להחליף בחמאה)
2 ביצים
אופן ההכנה
לרסק את הגבינה הצהובה על פומפייה גסה ולהכניס את כל החומרים
לקערה שטוחה. לאחד את כל החומרים בתנועות לישה.
להמשיך ללוש היטב, עד שמתקבל בצק רך וחלק.
אם הבצק נדבק לידים, להוסיף עוד מעט קמח.
לחלק את הבצק ל- 15 חלקים. ליצור כדורים ולהניחם בתבנית אפיה
משומנת במרחק של כ- 3 ס"מ זה מזה.