דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> מקפא מנגו
 
מקפא מנגו / chanit
 

המתכון מגזיר עיתון ישן (אולי ממעריב) - chanit
זה מקפא, לא גלידה מתוק מתוק אבל מפנק

המצרכים

1 שמנת חמוצה 15% - (200 מ"ל)
1 שמנת מתוקה 32%
פחית חלב מרוכז ממותק (397 גרם)
מיכל פריגת מנגו (280 גרם) – אפשר גם טעמים אחרים

אופן ההכנה

בבלנדר/מעבד מזון מערבלים יחד את כל המצרכים למרקם אחיד וחלק
מעבירים למיכל עמיד בהקפאה או תבנית מלבנית מוארכת קטנה
יחסית (בערך 12 על 25 ס"מ) מקפיאים לפחות ל- 10 שעות.

* אני הכנתי עם פריגת תפוז
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים