חלקי עוף - אני שמה לפחות 4 כרעיים
גרון הודו (2-3 חתיכות)
מים כ- 2/3 מגובה הסיר
מביאים לרתיחה
מנקים את "הקצף" שנוצר למעלה
מוסיפים
2-3 גזרים
2 קישואים
2 בצלים בנונים
2 קולרבי
שורש פטרוזיליה
כף מרק עוף
מלח לפי הטעם
אחרי רתיחה מבשלים על אש נמוכה כ- 3 שעות (כן לפעמים אני מבשלת אפילו יותר).
חמש דקות לפני שסוגרים את האש מוסיפים צרור קטן של פטרוזיליה ושמיר, מכבים
את האש, מוצאים את צרור הפטרוזיליה והשמיר ומגישים.
שמים בסיר כוס סולת ומשחימים מעט
(עד שהסולת חמה ומתחילים להריח)
מוסיפים ½ 2 כוסות מים רותחים
כף שמן
מלח לפי הטעם
מערבבים כל הזמן עד שמקבלים
דייסה סמיכה.
מעבירים לתבנית קטנה משטחים מקררים
וחותכים לקוביות.