| דף הבית >> בשר ועוף >> נטו שפונדרה (אסדו) |
|
נטו שפונדרה (אסדו)
|
|
![](/image/users/128033/ftp/my_files/kav-adom.jpg) |
המצרכים
1 – ½ 1 ק"ג בשר שפונדרה (אסדו)
4 עלי דפנה
6 גרגרי פלפל אנגלי
ראש שיני שום קלופות
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
מים עד חצי מגובה הבשר
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים לסיר לחץ, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה
ומבשלים כשעה ורבע.
* בהגשה ניתן למעוך את שיני השום השלמות על הבשר או להגיש ליד.
* בשבילי נטו בשר אך ניתן כמובן להגיש עם כל תוספת שאוהבים תפו"א
מבושל, אורז, פסטה ...
|
![](/image/users/128033/ftp/my_files/%D7%A0%D7%98%D7%95%20%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%94%20%D7%93%D7%A3%20%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%98%D7%A9.jpg?id=10033535) |
|
|
|
|
| | | |
|
|
|