| דף הבית >> בשר ועוף >> נטו שפונדרה (אסדו) |
|
נטו שפונדרה (אסדו)
|
|
|
המצרכים
1 – ½ 1 ק"ג בשר שפונדרה (אסדו)
4 עלי דפנה
6 גרגרי פלפל אנגלי
ראש שיני שום קלופות
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
מים עד חצי מגובה הבשר
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים לסיר לחץ, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה
ומבשלים כשעה ורבע.
* בהגשה ניתן למעוך את שיני השום השלמות על הבשר או להגיש ליד.
* בשבילי נטו בשר אך ניתן כמובן להגיש עם כל תוספת שאוהבים תפו"א
מבושל, אורז, פסטה ...
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|