דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> סברינה / רות יולס
 
סברינה / רות יולס
 

המצרכים

לעיסת העוגה

1 גביע יוגורט (200 מ"ל)
½ כוס סוכר
2 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס קמח (140 גרם)

לסירופ

½ בקבוקון תמצית רום
1 כוס סוכר
1 כוס מים

למריחה על העוגה

2-3 כפות ריבת תות

לציפוי

2 מיכלים שמנת מתוקה
3 כפות סוכר

אופן ההכנה

מכניסים את כל מצרכי עיסת העוגה לקערה ומערבבים היטב לעיסה אחידה
יוצקים את העיסה לתבנית עגולה מספר 26 משומנת ואופים בתנור שחומם מראש
ל- 180 מעלות כ- 20 דקות.

בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הסירופ
מכניסים את כל מצרכי הסירופ לסיר מביאים לרתיחה מכבים את האש ומצננים.

מוציאים את העוגה המוכנה מהתנור יוצקים עליה כוס מי ברז מצננים ויוצקים גם
את הסירופ שצונן.

לאחר שהעוגה ספגה את כל הנוזלים מחממים מעט את הריבה ומורחים על העוגה.

מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר לקצף יציב מצפים את העוגה מקשטים
בדובדבנים ומכניסים למקרר.

 
הורדת קובץ להדפסה
          
               

            
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים