דף הבית >> בשר ועוף >> סלסילות פילאס ממולאות בכבדי עוף ובצל
 
סלסילות פילאס ממולאות בכבדי עוף ובצל
 


המצרכים (ל- 12 סלסילות)

חבילת בצק פילאס
700 גרם כבדי עוף
2 בצלים גדולים קצוצים לחצאי טבעות
פלפל שחור
מלח
חוויג' למרק


אופן הכנת הסלסילות

מפשירים את הבצק לפי ההוראות שרשומות על האריזה צריכים לעבוד עם הבצק כשהוא קר.
בעזרת קערית קטנה בקוטר של כ- 11 ס"מ קורצים עיגולים.
מסדרים את עיגולי הבצק בתבנית שקעים מהדקים לדפנות לבצק יש נטייה לצנוח.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ- 20 דקות עד שמזהיבים יפה.

אופן הכנת הכבד

מחממים במחבת מעט שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים לשקיפות.
מוסיפים לבצל את הכבדים ומתבלים במלח פלפל שחור וחוויג' למרק.
שהכבדים מוכנים מכבים את האש ובעזרת כף עץ מפרקים את הכבדים לחתיכות קטנות יותר.

ממלאים את סלסילות הפילאס בכבדים ומגישים חם.

טעים לצקת מעל רוטב פטריות.
הרוטב שלי מאוד פשוט (: אבל זה מה שאוהבים אצלי.
לוקחים שקית של מרק נמס בכוס בטעם פטריות (אני אוהבת של קנור)
מוסיפים 200 מ"ל מים רותחים מערבבים ויש לנו רוטב (:

 
הורדת קובץ להדפסה
 
 
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים