דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> סנדאן
 
סנדאן / עדנה
 

המצרכים

½ ק"ג סולת
½ ק"ג קמח
1 כוס קוקוס
½1 כוסות סוכר
3 ביצים
מעט תבלין הל טחון
2 כפות שמרים יבשים
100 גרם חמאה/מרגרינה
4 כוסות מים/חלב

אופן ההכנה

מערבבים את כל המצרכים יחד ובסוף מוסיפים חצי כפית מלח.
העיסה יוצאת דלילה, מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
ממלאים תבנית שקעים משומנת עד חצי הגובה (עדיף פחות שייצאו לא ממש גבוהים)
מפזרים על כל אחד מעט פיסטוקים/בוטנים גרוסים.
בתחתית התנור מניחים תבנית עם מים רותחים, את התבנית עם הסנדאן מניחים
על רשת במרכז התנור.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 13-15 דקות. הם צריכים להישאר בהירים.
מוצאים מהתנור ובעזרת סכין מרימים קצת את הסנדאן ומשחררים מהשקעים.

* הכנתי חצי כמות בכל שקע שמתי כף גדושה מהעיסה, יצאו לי 36 סאנדנים טעימים.
* סנדאן הוא מאפה הודי עם טעם מיוחד.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים