דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגיות ווניל נימוחות
 
עוגיות ווניל נימוחות / יעל מוינה
 

המצרכים

280 גרם קמח
210 גרם חמאה
100 גרם שקדים טחונים / אגוזים טחונים
70 גרם סוכר

אופן ההכנה

מערבבים את כל המצרכים לבצק אחיד ומכניסים למקרר לשעה.
מוציאים מהמקרר בהתחלה הבצק קצת קשה ואז הוא נעשה נוח לעיבוד.
קורצים עיגולים קטנים ויוצרים מהם סהרונים קטנטנים.
מניחים את הסהרונים בתבנית על ניר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות
כרבע שעה, זהירות הם עשויים להישרף מהר.
בינתיים מכינים בקערה אבקת סוכר מנופה ביחד עם שקית סוכר וניל.
טובלים כל סהרון בעודו חם בתערובת הסוכר בעדינות הם נשברים בקלות.
מקררים ומאחסנים בקופסת עוגיות.

* מומלץ להכפיל כמויות.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים