דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת המקופלת
 
עוגת המקופלת / tamari
 

המצרכים ואופן ההכנה

200 גרם חמאה רכה
½ 1 כוסות סוכר

מקציפים את החמאה והסכור ומוסיפים

3 ביצים
קמח אסם קטן (350 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
½ - ¾ כוס משקה שוקו מוכן קנוי או עשוי בבית מאבקה וחלב במינון סטנדרטי

מוסיפים ידנית 150 גרם מקופלת שבורה (לא מרוסקת)

מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ומפזרים מעל כל עוגה שתי כפות שוקולית תוך ערבוב עדין לתוך העוגה.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ 40-45 דקות.


* רצוי להקפיא את שברי המקופלת לפני האפייה על מנת שלא ישקעו
  במהלך השהות בתנור.
* עדיף לא להחליף את שברי המקופלת בדברים אחרים, לא יוצא אותו דבר.
* הכי חשוב להיזהר לא לייבש את העוגה בתנור. מוציאים כשהיא יציבה וקפיצית למגע.
* במקום תבניות אינגליש קייק אפשר להשתמש בתבנית עגולה / מרובעת
   וכמו כן לצקת את התערובת לשקעי מאפינס ואז לקצר את זמן האפייה.  

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים