דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת מוס שוקולד וקוקוס
 
עוגת מוס שוקולד וקוקוס/ חגית 343 
 

קישור למתכון המקורי : כאן

המצרכים

5 ביצים L מופרדות
200 גרם קוקוס טחון
3/4 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה + כף סוכר

אופן ההכנה

1. מקציפים בקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.

2. מקפלים פנימה, בזהירות, את הקוקוס (בעזרת מרית).

3. משטחים את התערובת בתבנית 26 ואופים כ-15 דקות (עד הזהבה קלה
    מלמעלה בלבד).

4. מקציפים שמנת עם כף סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

5. ממיסים שוקולד בבן מארי, מסירים מהאש וכשמתקרר מעט מוסיפים את החלמונים
    (ערבוב מאד מהיר שלא יתקשה) ואת הקצפת.

6. לאחר צינון תחתית הקוקוס מורחים את המוס מעל.

7. מקררים לפחות 6 שעות. טעים עוד יותר לאחר יממה.

* מתאימה גם לפסח.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים