דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת ספוג / טורט גבוהה
 
עוגת ספוג / טורט גבוהה
 

המצרכים

8 ביצים
½1 כוסות סוכר
½1 כוסות קמח
½ אבקת אפיה
2 שקיות אבקת סוכר וניל
2 כפות שמן
גרד לימון מגורר מלימון אחד
מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
בקערה נפרדת מערבבים את שאר המצרכים ומוסיפים לקצף תוך כדי
ערבול במיקסר במהירות נמוכה לעיסה אחידה.
יוצקים את העיסה לתבנית מספר 26 ואופים בתנור שחומם מראש
ל- 180 מעלות כ- 30 דקות. בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה.

עוגות ספוג / טורט בדרך כלל משמשות בסיס לעוגות קרם.

אחרי שהעוגה מתקררת חוצים את העוגה מרטיבים את שני החצאים
(יין, מיץ תפוזים, קוניאק....)
מכינים קרם או קצפת מורחים חצי על חלק התחתון וחצי על החלק העליון ומקשטים.

* אני אוהבת שילוב של ריבת חלב וקצפת / קרם וניל / גבינה בשילוב פרי.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים