דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת צימגוז
 
עוגת צימגוז / עליזה
 

המצרכים

200 גרם אגוזי מלך שלמים (אפשר לגוון עם פיסטוק, שקדים, פקאנים..)
200 גרם צימוקים (אפשר לגוון בתערובת פירות יבשים קצוצים גס)
6 כפות סוכר
6 כפות קמח
2 ביצים

אופן ההכנה

מערבבים את כל המצרכים יחד
יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק (לא משומנת)
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30-40 דקות
מכניסים למקפיא לשעה מוציאים ופורסים לפרוסות דקיקות.
מאפסנים בקופסה או במקפיא.

* העיסה נראית כמו יציקה ככה זה צריך להיות.
* למרקם קריספי כמו ביסקוטי לאחר הפריסה לסדר בתבנית ולהחזיר
  לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות ל- 15-20 דקות.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים