דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת שמרים - בצק קר
 
עוגת שמרים - בצק קר
 

המצרכים

5 כוסות קמח
2 כפות גדושות שמרים יבשים
2 ביצים
1 מרגרינה / חמאה (200 גרם)
4 כפות סוכר
1 כוס מים פושרים
תמצית רום
קורט מלח

ללוש לבצק ולהתפיח לילה במקרר

מילוי

½ 1 כוסות סוכר
300 גרם מרגרינה/חמאה רכה
6 כפות קקאו
4 כפות קוניאק
3 כפות ריבה
רום
כף קינמון

לערבב הכל לתערובת אחידה

מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, מרדדים כל חלק מורחים רבע מהמילוי ומגלגלים לרולדה
חוצים לאורך לשנים ומגלגלים אחד סביב השני מניחים להתפחה נוספת של כ- 30-40 דקות.
אופים ב- 180 מעלות כ- 40 דקות
מוצאים את הקראנצ'ים מהתנור ויוצקים עליהם את הסירופ.

סירופ

כוס מים
כוס סוכר
רום
מביאים לרתיחה ויוצקים על העוגה החמה.

או......

סירופ חלב

¾ כוס חלב
¾ כוס סוכר

להרתיח ולשפוך על העוגה אחרי 30 דקות אפיה +-
ולהחזיר לעוד 10 דקות אפיה.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים