דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת תפוזים - אמא של ים
 
עוגת תפוזים / אמא של ים
 

המצרכים

3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 כוס מיץ תפוזים כולל ה"חתיכות"
½ 1 כוסות קמח תופח
½ כוס קוקוס

אופן הכנה

מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לעיסה תפוחה ובהירה.
מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמן ואח"כ את האינסטנט פודינג וניל.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח, קוקוס ומיץ תפוזים.

יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות.

חשוב: להוציא את העוגה מהתנור בשנייה שהקיסם יוצא יבש!

* אני פרסתי פרוסות דקות של תפוז, סידרתי בתחתית התבנית ומעל יצקתי
  את הבלילה. כשהעוגה מוכנה הופכים אותה. לא חייבים סתם לקישוט (:
* מתאימה לתבנית מס' 26 או איגליש קייק גדולה (לא חד פעמית)
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים