דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת גבינה אפויה
 
עוגת גבינה אפויה
 

המצרכים

3 גבינה לבנה 9% (750 גרם)
1 כוס סוכר
6 ביצים
3 כפות קורנפלור
1 כף אינסטנט פודינג וניל
3 סוכר וניל

אופן ההכנה

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים במיקסר במהירות נמוכה
עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית מס' 24-26 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות
עד שהעוגה משחימה ומתייצבת.

בתחתית התנור מניחים תבנית עם מים רותחים.

* תבנית 24 היא יוצאת גבוהה

קרם: אופציה 1

1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל (פחות הכף)
1 כוס חלב

מקציפים ומצפים את העוגה לאחר הקירור

קרם: אופציה 2

3 שמנת חמוצה
1/3 כוס סוכר

מערבבים ומצפים את העוגה 5 דקות אחרי יציאתה מהתנור.
אם משתמשים בקרם זה להוסיף לעוגה כף קורנפלור נוספת (סה"כ 4 כפות קורנפלור)
במקום האינסטנט פודינג וניל (חבל לפתוח קופסה)

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים