דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת גבינה קטסטרופה
 
עוגת גבינה קטסטרופה / דרולי
 

המצרכים לבצק

¾ 1 כוסות קמח תופח
1 מרגרינה / חמאה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל

מומלץ להוסיף לתערובת הבצק חופן או יותר אגוזי מלך קצוצים!

אופן הכנת הבצק

לערבב את כל מצרכי הבצק לשטח 2/3 מהבצק בתבנית העוגה
ו- 1/3 בתבנית קטנה לפרורים מעל העוגה
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד הזהבה.

אני בד"כ אופה בתבנית אחת ואחרי האפייה מגרדת קצת עם סכין משונן וכך
יש לי פרורים לציפוי.

המצרכים לקרם גבינה

2 חלבונים
כוס סוכר פחות שתי כפות שהשתמשנו לבצק
1 שמנת מתוקה
2 גבינה לבנה 9% (500 גרם)

אופן הכנת קרם הגבינה

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק. מוסיפים את השמנת מתוקה (לא מוקצפת) והגבינה ומערבבים במיקסר במהירות איטית לקרם אחיד.
יוצקים את הקרם על בסיס הבצק האפוי ומעל מפזרים את פרורי הבצק האפוי.

מקררים לילה במקרר לפני ההגשה.

* העוגה יציבה יותר כשמקציפים את השמנת מתוקה (ללא הקצפה עוגת כפית)
* השתמשתי בתבנית מס' 26.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים