דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת גבינה - יפנית
 
עוגת גבינה / יפנית
 

תחתית העוגה

200 גרם פתי בר מרוסקים
100 גרם חמאה מומסת

מערבבים ומרפדים תבנית 24-26

תערובת הגבינה

500 גרם גבינה 5%
1 כוס סוכר
2 שמנת חמוצה
¼ כוס קמח
3 ביצים
קורט מלח
1 שקית סוכר וניל
גרידת לימון

לערבב את כל המצרכים ולצקת בעדינות על תחתית הביסקוויטים.
להניח תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור כל זמן האפייה

אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כשעה עד שהעוגה טיפה רוטטת באמצע.

בזמן שהעוגה בתנור מערבבים

2 שמנת חמוצה עם ¼ כוס סוכר
כשהעוגה מוכנה מוצאים מהתנור ומצפים אותה בעדינות בתערובת השמנת.
ניתן בשלב זה להשאיר את העוגה לצינון בטמפ' החדר.
אני מחזירה את העוגה לתנור הכבוי ומצננת את העוגה בתוכה.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים