דף הבית >> בשר ועוף >> עוף בגריל עם תפו"א וזיתים
 
עוף בגריל עם תפו"א וזיתים
 

המצרכים

חלקי עוף שאוהבים
כ- 6 תפו"א גדולים פרוסים לעיגולים בעובי של כ- 2 ס"מ
קופסת זיתים (ללא חרצנים) מסוננת

מכינים בקערית תערובת תבלינים

1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
1 כף שטוחה פפריקה חריפה (אפשר עוד כף פפריקה
מתוקה במקום אם לא רוצים קצת חריפות)
1 כף שטוחה תבלין גריל עוף
½ כפית מלח
1 כף או יותר שום כתוש (אני אוהבת הרבה) / כף תבלין שום גרוס

מוסיפים שמן קנולה/סויה/זית עד שהתערובת הופכת למשחה.

אופן ההכנה

בתבנית גדולה מסדרים את פרוסות תפו"א, בצד התבנית מפזרים את הזיתים
את חלקי העוף מורחים בנדיבות מכל הצדדים בתערובת התבלינים ומניחים
על התפו"א והזיתים.
מכסים את התבנית בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
לשעה וחצי.
מורידים את הכיסוי וממשיכים עוד 20-30 דקות להשחמה.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים