חלקי עוף
1 בצל גדול קצוץ
4 עגבנות אדומות גדולות מגוררות
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
1 כף אברת מרק עוף
כפית שטוחה כורכום
מלח
3 גזרים חצויים
6 תפו"א קטנים קלופי
3 קישואים חצויים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את העגבניות המגוררות וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
מתבלים מערבבים מוסיפים את העוף וממשיכים לבשל עד שרוב הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את הירקות ממלאים מים עד כיסוי ומבשלים על להבה בינונית כשעה וחצי.
* את הירקות ניתן להחליף בשעועית ירוקה/צהובה, אפונה, פול ירוק. * טעים להגיש עם אורז לבן.