¼ תבנית - ½ 1 כוסות אורז חצי מבושל עם כפית מלח ומסננים
¼ תבנית - 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
¼ תבנית - שקית לקט נורמנדי
¼ תבנית - 4 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
כמובן שאפשר לגוון בתוספות אחרות שאוהבים כמו תירס, פטריות,
ארטישוק ירושלמי, לקטים שונים של ירקות, חומוס גרגרים ועוד.
מכינים רוטב מ:
פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל שחור, מעט שמן,
שום כתוש, כף אבקת מרק עוף, ½ 1 כוסות מים או קולה.
טובלים את נתחי העוף ברוטב את הרוטב שנשאר יוצקים על האורז והירקות
מעל מסדרים את נתחי העוף ומכסים בניר אפייה.
אופים שעה בתנור שחומם ל- 200 מעלות לאחר שעה הופכים את נתחי העוף ומחזירים מכוסה בניר אפייה לעוד 20 דקות.
הופכים חזרה את נתחי העוף מכסים בניר אפייה ומעליו נייר כסף.
מורידים את חום התנור ל- 100 מעלות ומשאירים עד הארוחה (כמה שיותר זמן יותר טעים).