דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> פאי אגוזי מלך/פקאן
 
פאי אגוזי מלך / פקאן - טל (כמו שאני הכנתי)
 

המצרכים ואופן ההכנה

בצק פריך

100 גרם סוכר
200 גרם חמאה
300 גרם קמח
1 ביצה

להכניס הכל למעבד מזון ולעבד עד לקבלת בצק אחיד.
לשטח בתבנית פאי מס' 28 (עדיף תבנית מתפרקת)
ולהכניס למקפיא ל- 20 דקות.
להוציא ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 15 - 20 דקות
להשחמה קלה.

מילוי

100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
100 גרם דבש

לבשל יחד להמסה ברתיחה עדינה, להוריד מהאש ולהוסיף
400 גרם אגוזי מלך / פקאן.

למלא את תחתית הפאי ולאפות יחד עם המילוי כ- 15 דקות. 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים