דף הבית >> בשר ועוף >> פאי רועים
 
פאי רועים
 

תערובת הפירה

6 תפו"א בינוניים מבושלים ומעוכים לפירה
4 ביצים
מלח
פלפל שחור
2 בצלים קצוצים ומטוגנים להזהבה קלה

מערבבים הכל לתערובת אחידה

מלית בשר

מטגנים 2 בצלים עד לשקיפות
מוסיפים חצי ק"ג בשר בקר טחון
מלח
פלפל שחור
מעט קינמון (לא חובה אם לא אוהבים)
מטגנים עד שהבשר מוכן

ההרכבה

יוצקים מעט שמן לתבנית ומכניסים לחימום בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
כ- 10 דקות.
מוציאים בזהירות את התבנית משטחים מחצית מתערובת הפירה מעל
את מלית הבשר ומכסים במחצית תערובת הפירה שנשארה.
מורחים מעט שמן מעל ומכניסים לתנור להשחמה כ- 40 דקות.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים