| דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> פול יבש |
|
פול יבש
|
|
![](/image/users/128033/ftp/my_files/kav-adom.jpg) |
אופן ההכנה
משרים את הפול במים 12-24 שעות (בקיץ מספיק 12 שעות)
שמים את הפול בסיר לחץ
מוסיפים מים כ- 3 ס"מ מעל הפול
מבשלים 40-50 דקות אחרי הרתיחה
בהגשה מתבלים במלח כמון ומיץ לימון למי שאוהב.
* כמובן שאפשר לבשל בסיר רגיל עד שהפול רך.
|
![](/image/users/128033/ftp/my_files/%D7%A4%D7%95%D7%9C%20%D7%93%D7%A3%20%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%98%D7%A9-1.jpg?id=10218310) |
|
|
|
|
| | | |
|
|
|