דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> פילאס / פילו במילוי תרד וגבינות
 
פילאס / פילו במילוי תרד וגבינות
 

שבלולים מבצק פילאס

המילוי

מקפיצים קופסת עלי תרד (300 גרם) טריים
במחבת עם מעט שמן זית עד שהם נובלים (3-4דקות)
מקררים, מוסיפים 300 גרם גבינה מלוחה מפוררת (צפתית, בולגרית)
פלפל שחור גרוס ומערבבים.

אופן ההכנה

מניחים בקצה גליל בצק פילאס פס מילוי מגלגלים גלגול שלם וקצת, חותכים
ומסובבים לשבלול.
מורחים בחמאה מומסת / שמן מפזרים מעל שומשום/קצח
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד השחמה.

שבלולים מעלי פילוי

משטחים עלה פילו מורחים בחמאה מומסת / שמן מניחים מעל עלה נוסף
ושוב מורחים בחמאה.
בקצה העלה מניחים פס מילוי מגלגלים לרולדה ומסובבים לשבלול.
מורחים את השבלול בחמאה מומסת / שמן
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד השחמה

* המילוי מספיק ל- 5 שבלולים.
* אפשר להכין כרולדות/סיגרים/בורקס

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים