½ ק"ג קמח
¼ כוס שמן
3 כפות סוכר
כפית מלח
1 כף שמרים יבשים
ככוס מים פושרים (להוסיף את המים לפי הצורך)
* אפשר להוריד מכמות הסוכר לי טעים ככה (:
אופן ההכנה
לשים את כל המצרכים לבצק נוח ולא דביק.
אפשר במיקסר לישה של 10 דקות על מהירות נמוכה.
מתפיחים את הבצק עד הכפלת הנפח כשעה
מחלקים ל- 9 כדורים מורחים כל כדור עם הידיים במעט שמן זית
מכסים עם מגבת ל- 10 דקות.
פותחים עם הידיים לפיתה טובלים בשומשום (לא חייב אבל מאד טעים)
וישר למחבת חמה כ- 4 דקות מכל צד מכוסה.