1 בצל גדול קצוץ
שקית (800 גרם) ברוקולי מופשרת, את הפרחים הגדולים לפרק
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ להזהבה מערבבים עם הברוקולי
מתבלים במלח ופלפל שחור.
מסדרים בתבנית משומנת בחמאה ויוצקים מעל את רוטב הבשמל
מעל מפזרים פרורי לחם מוזהבים או גבינה צהובה מגורדת.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה
והברוקולי רך (כ- 45 דקות)
ממיסים את החמאה על אש קטנה מוספים את הקמח ומערבבים עד שהעיסה
אחידה ומתחילה לבעבע
מורידים מהאש מוסיפים 2 כוסות חלב ומערבבים עד שאין גושים מחזירים לאש
ומערבבים עד להתעבות הרוטב.
מורידים מהאש מוספים 2 ביצים טרופות ומתבלים.