| דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> פשטידת טונה |
|
פשטידת טונה / הילה |
|
![](/image/users/128033/ftp/my_files/kav-adom.jpg) |
המצרכים
בצק עלים
2 קופסאות קטנות של טונה משומרת בשמן מסוננות היטב
2 ביצים
5 כפות מיונז
2/3 כוס חלב או 1/3 כוס חלב ו 1/3 כוס שמנת מתוקה
2 כפות גבינה צהובה מגוררת דק
1 כף אבקת מרק עוף
פלפל שחור
תוספות
½ כוס תירס מקופסא
½ כוס זיתים קצוצים
½ כוס בצל מטוגן
אופן הכנה
1. משמנים תבנית מספר 22-24 ומניחים בתוכה עלה בצק עלים כך שיכסה
גם את הדפנות אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות כ- 10 דקות
עד שהבצק מתחיל להשחים.
2. בינתיים מערבבים היטב את כל שאר המצרכים - כל אחד יכול לבחור
בתוספות לפי טעמו.
3. יוצקים את התערובת על הבצק העלים האפוי ואופים עוד כחצי שעה.
* במקום הבצק עלים הנחתי עלה מלוואח שמתחתי קצת.
אפיתי את העלה עד השחמה והמשכתי עם המתכון כמו שרשום.
|
![](https://sfilev2.f-static.com/image/users/128033/ftp/my_files/%D7%A4%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%93%D7%AA%20%D7%98%D7%95%D7%A0%D7%94%20%D7%93%D7%A3%20%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%98%D7%A9.jpg) |
|
|
|
|
| | | |
|
|
|