דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> פשטידת תפו"א בסגנון מרוקאי
 
פשטידת תפו"א בסגנון מרוקאי
 

המצרכים

½ ק"ג חזה עוף טחון
4 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים קשות
5 ביצים לא מבושלות
כוס אפונה וגזר משומרים
חצי צרור כוסברה קצוצה
1 כף אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
כורכום
¼ כוס שמן חם

אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, מצננים, קולפים ומגררים על מגרדת גסה.
חותכים את הביצים הקשות לקוביות.
מערבבים את הבשר הטחון, תפוחי האדמה, הביצים הטריות, הכוסברה
הקצוצה והתבלינים.
יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת בינונית או תבנית עגולה מס' 24
יוצקים מעל רבע כוס שמן חם ואופים התנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד
שהמאפה משחים.

מערבבים בכוס

כפית מרק עוף שטוחה עם ¾ כוס מים רותחים ויוצקים על הפשטידה בצאתה
מהתנור ומניחים לה להתקרר.

* מי שלא אוהב את הפשטידה לחה יכול לוותר על ההרטבה.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים