½ חלה קלופה
1 כוס חלב פושר
100 גרם חמאה מומסת
1 חב' תרד טחון של סנפרוסט מופשר וסחוט
2 ביצים
100-150 גרם גבינת קצקבל מגורדת
50 גרם גבינה צהובה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
שופכים את החלב על החלה ומערבבים עד שנוצרת עיסה רכה.
אם יש צורך מוסיפים עוד חלב.
מערבבים פנימה את שאר החומרים (מלבד 50 גרם גבינה צהובה),
משטחים בתבנית משומנת ומפזרים מעל את 50 גרם הגבינה הצהובה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 45- 30 דקות עד שהפשטידה
מזהיבה ומתעצבת.