דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> צ'ורוס-איתמר דוידוב
 
צ'ורוס / שף איתמר דוידוב
 

המצרכים

1 כוס מים
קורט מלח
100 גרם חמאה / מרגרינה חתוכה לקוביות.
150גרם קמח
3 ביצים
2 כפות סוכר (תוספת שלי)

לטבילת הצ'ורוס לאחר הטיגון

1 כוס סוכר
2 כפיות קינמון

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

בסיר בינוני מביאים לרתיחה את המים, החמאה / מרגרינה והמלח ומסירים מהאש.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר.
מקררים מעט.
טורפים את הביצים ומוסיפים אותן אחת אחת לסיר הבצק .
מקררים ומעבירים לשק זילוף עם צנטר 15.

מחממים את השמן בסיר רחב. מזלפים את הבצק לנחשים באורך 10ס"מ,
ישירות לתוך השמן.
מטגנים עד הזהבה ופריכות. מעבירים למסננת עם נייר סופג.

בקערה רחבה מערבבים את הסוכר והקינמון.
מגלגלים את הצ'ורוס עד שהם מצופים בסוכר מכל הצדדים.

* אפשר להגיש את הצ'ורוס גם עם ריבת חלב, רוטב טופי , סירופ שוקולד.
 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים