ק"ג בשר בקר לקבב טחון
200 גרם שומן כבש / בקר
2 בצלים גדולים מגורדים
½ צרור פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לערבב הכל ולהכין קבבים מאורכים / עגולים איך שאוהבים.
אפשר לצלות בתנור, מחבת פסים, מנגל.
---
טיפ לקיבוב מהיר
לעצב את הבשר המתובל למלבן באורך הרצוי (גם פה הגודל לא קובע (;)
ובעובי של 2 +- ס"מ לחתוך עם סכין חדה קבבים ברוחב 2+-
לעגל פינות ולמנגל או למחבת הפסים.
הכי מהר שאפשר הטעם אותו הטעם.
קיבוב נעים וטעים. (: