דף הבית >> בשר ועוף >> קובה כתומה
 
קובה כתומה
 

הכנת המעטפת

400 גר' סולת
כוס מים
כפית מלח

מערבבים את הסולת והמלח מוסיפים את המים ולשים לבצק אחיד
מניחים בצד ל- 15 דקות.
לשים שוב אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
מחלקים את הבצק לכ- 20 כדורים ומניחים על משטח עבודה משומן.

הכנת המילוי

500 גרם בשר בקר טחון / חזה עוף טחון
1 בצל גדול מגורר וסחוט
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

מערבבים מתבלים במלח ופלפל שחור אפשר להוסיף מעט בהרט או קורט קינמון.
לוקחים כדור בצק ביד ופותחים אותו עם היד השנייה (ידיים משומנות מעט) מכניסים
מעט מהמילוי וסוגרים היטב את המעטפת לכדור.

הכנת המרק

1 בצל מגורר גס
4 עגבניות אדומות גדולות מגוררות
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
מלח
כף אבקת מרק עוף
חצי כפית כורכום
4 כוסות מים
3 גזרים חתוכים ל- 4
3 קישואים חתוכים ל- 2
3 גבעולי סלרי

מטגנים את הבצל המגורר לשקיפות מוספים את העגבניות המגוררות
ומבשלים כ- 3 דקות.
מתבלים מערבבים מוסיפים את המים והירקות מבשלים 20 דקות
טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
מוסיפים את הקובות תוך כדי רתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 50 דקות.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים