קולפים עגבניות, חותכים לרבעים ומורידים את שכבת הבשר הפנימית עם הגרעינים.
מתקבלות ארבע פרוסות דקות של עגבנייה.
מורחים תבנית מרופדת בנייר אלומיניום ב- ¼ כוס שמן זית.
מניחים את פרוסות העגבנייה כשהצד הפנימי כלפי מטה.
מזליפים עוד 1/4 כוס שמן זית על העגבניות עצמן.
מתבלים בפלפל שחור גרוס, מלח, שום כתוש וענפי טימין.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 125 מעלות שעתיים עד שעתיים וחצי.
ניתן להשתמש בסנדוויצ'ים, קישים, סלטים, פיצה, אפילו לשלב בתוך
חמאה וליצור חמאת קונפי.
* אני הכנתי לי צלחת לבנה במרכז הנחתי כמה עגבניות יחד עם
השמן הטעים של הקונפי וניגבתי עם פיתה עיראקית (: