דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> קיש אנטיפסטי
 
קיש אנטיפסטי
 

בצק קיש - סירקיס

המצרכים


260 גרם קמח
3/4 כפית מלח
3/8 כוס מים קרים (90 מ"ל)
150 גרם חמאה

אופן ההכנה

מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת כדור
משטחים את הבצק בתבנית פאי 26-28 (רצוי תבנית מתפרקת) תחתית ודפנות
ומכניסים למקפיא ל- 15-20 דקות.

מילוי אנטיפסטי

מכינים אנטיפסטי מ:

חצילים, בצל, פלפלים, בטטה, קישואים (מה שאוהבים)

חותכים את הירקות לקוביות גדולות מערבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל
ומכנסים לתנור 200 מעלות טורבו עד שמוכן.

בלילה

3 ביצים טרופות
2 גביעי לבן / יוגורט / שמנת חמוצה
מלח, פלפל

מערבבים את כל מצרכי הבלילה למרקם אחיד.

הרכבת הקיש

מפזרים את האנטיפסטי על הבצק הקפוא
מעל מפוררים כ- 100-150 גרם גבינה בולגרית / רוקפור / פרמזן
אפשר לשלב כמה גבינות מעל יוצקים את הבלילה.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים