דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> קיש תרד וגבינה כחולה
 
קיש תרד וגבינה כחולה
 

בצק קיש - סירקיס

המצרכים

260 גרם קמח
3/4 כפית מלח
3/8 כוס מים קרים (90 מ"ל)
150 גרם חמאה

אופן ההכנה

מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת כדור
משטחים את הבצק בתבנית פאי 26-28 (רצוי תבנית מתפרקת)
תחתית ודפנות ומכניסים למקפיא ל- 15-20 דקות.

מילוי תרד וגבינה כחולה / איילת בן-יוסף

המצרכים

½ חבילת תרד קפוא סחוט היטב
100 גרם גבינה בסגנון רוקפור מפוררת
1 קרטון שמנת מתוקה לבישול
3 ביצים טרופות
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה


מערבבים היטב את כל המצרכים ויוצקים על הבצק הקפוא.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים