260 גרם קמח
3/4 כפית מלח
3/8 כוס מים קרים (90 מ"ל)
150 גרם חמאה
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת כדור
משטחים את הבצק בתבנית פאי 26-28 (רצוי תבנית מתפרקת) תחתית ודפנות
ומכניסים למקפיא ל- 15-20 דקות.
מילוי בצל - דפנה מגרמניה
המצרכים
4-3 בצלים גדולים קצוצים
כף סוכר
80 גרם חמאה
3 כפות אבקת מרק בצל
4 כפות קמח
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ב- 30 גרם חמאה וכף סוכר.
כשהבצלים משחימים מוסיפים את יתרת החמאה ושאר המצרכים ומערבבים.
מפזרים את התערובת על הבצק הקפוא.
מעל יוצקים את הבלילה.
בלילה
3 ביצים טרופות
2 גביעי לבן / יוגורט / שמנת חמוצה
מלח
פלפל שחור