½ ק"ג קמח
¼ כוס שמן זית
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1כף שמרים יבשים
1 כוס מים פושרים
מילוי גבינה
300 גרם גבינה בולגרית מגוררת
1 ביצה
אופן ההכנה
לשים כל המצרכים לבצק אחיד ונוח ללישה ומתפיחים עד להכפלת הנפח כשעה.
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל - 8 כדורים.
משטחים כל כדור עם היד לעיגול בקוטר של כ- 15 ס"מ.
מניחים בכל עיגול שמינית מהמילוי מקפלים את העיגול לחצי עיגול ומהדקים את הקצוות.
מניחים את הקלצונות בתבנית על ניר אפייה מברישים אותן בשמן זית ואופים בתנור
שחומם מראש ל- 200 מעלות כ- 25-30 דקות.