דף הבית >> בשר ועוף >> קציצות מטוגנות / אמא של הרברונן
 
קציצות מטוגנות / אמא של הרברונן
 

המצרכים

1 ק"ג בשר בקר טחון (או שילוב עם עוף טחון)
3 תפו"א גדולים מקולפים (לא מבושלים)
1 בצל מקולף וחתוך גס
4 שיני שום גדולות ומקולפות
צרור פטרוזיליה
כפית קינמון
כפית כורכום
כפית כמון
½ כפית פלפל שחור טחון
מלח לפי הטעם
1 ביצה
2 כפות קמח מצה / פירורי לחם

אופן ההכנה

טוחנים את תפו"א הבצל השום והפטרוזיליה ומערבבים עם הבשר הטחון
מוסיפים את הביצה ושאר המצרכים ומערבבים היטב לעיסה אחידה
אם העיסה רטובה מידי ניתן להוסיף עוד מעט פרורי לחם / קמח מצה

יוצרים קציצות עגולות או אליפסיות ומטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה
נמוכה עד להזהבה יפה.
בסיר טיגון: בין 160-170 מעלות

יוצא קריספי מבחוץ ורך מבפנים.


הערות שלי:

* טחנתי הכל (מלבד הבשר) במעבד מזון.
* כתוספת לקוסקוס אני אוהבת לצקת לכלי מעט מים (1/4 כוס) להכניס כמה
  קציצות ולחמם במיקרו 2 דקות. 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים